국가 R&D 과제 조회

과제고유번호 1345275956 당해연도 연구기간 2018-03-01 ~ 2018-03-31
과제년도 2018 총 연구기간 2017-06-01 ~ 2018-03-31
주관부처명 교육부 연구기관명 충북대학교
사업명 이공학학술연구기반구축(R&D)
과제명 한글 열처리 조건에 따른 은행나무 열매(Ginkgo biloba L.)의 시안화합물 분해에 관한 연구
영문 A Study on the Removal Cyanide of Ginkgo Nuts with Different Heating Temperatures
연구개발단계 기초연구 지역 충북
6T분류 BT • 농업/해양/환경 관련응용 • 농업·해양·생물자원의 보존 및 이용기술
과학기술표준분류 산업바이오 / 기능성 식품소재

총 연구비
연도 정부 연구비(원) 민간 연구비(원) 사업예산
2018 49,881,000 0 49,881,000

Effect of heat treatment on 4-O-methylpyridoxine (MPN) content in Ginkgo biloba seed extract solution
성과년도
2018
성과 고유번호
JNL-2018-00110152907
학술지명
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
ISSN
0022-5142
Effects of roasting conditions on physicochemical properties and antioxidant activities in Ginkgo biloba seeds
성과년도
2018
성과 고유번호
JNL-2018-00110160380
학술지명
FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
ISSN
1226-7708
Effects of roasting conditions on physicochemical properties and antioxidant activities in Ginkgo biloba seeds
성과년도
2018
성과 고유번호
JNL-2018-00110160380
학술지명
FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
ISSN
1226-7708
Effect of heat treatment on 4-O-methylpyridoxine (MPN) content in Ginkgo biloba seed extract solution
성과년도
2018
성과 고유번호
JNL-2018-00110152907
학술지명
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
ISSN
0022-5142