국가 R&D 과제 조회

과제고유번호 1395055976 당해연도 연구기간 2018-01-01 ~ 2018-12-31
과제년도 2018 총 연구기간 2016-01-01 ~ 2018-12-31
주관부처명 농촌진흥청 연구기관명 건국대학교(서울)
사업명 FTA대응경쟁력향상기술개발(R&D)
과제명 한글 콩, 녹두, 동부 가루의 품질 유지 기술 개발
영문 Development of quality maintenance technology on soybean, mungbean, and cowpea flour
연구개발단계 기초연구 지역 서울
6T분류 BT • 농업/해양/환경 관련응용 • 농업·해양·생물자원의 보존 및 이용기술
과학기술표준분류 식량작물과학 / 식량작물 이용/품질/수확 후 관리

총 연구비
연도 정부 연구비(원) 민간 연구비(원) 사업예산
2018 60,000,000 0 60,000,000

Effect of Storage Time and Temperature on Phenolic Compounds of Soybean (Glycine max L.) Flour
성과년도
2018
성과 고유번호
JNL-2018-0019919889
학술지명
MOLECULES
ISSN
1420-3049
Evaluation of Storage Stability on Soybean (Glycine max L.) Flour through the Various Storage Conditions
성과년도
2018
성과 고유번호
CNL-2018-0019966160
학술지명
한국약용작물학회지
ISSN
1225-9306
Comparative Study of Phenolic Compounds in Soybean (Glycine max L.) Flour according to Storage Condition and Duration
성과년도
2018
성과 고유번호
CNL-2018-00110173139
학술지명
한국식품과학회지
ISSN
0367-6293
Changes in Soybean (Glycine max L.) Flour Fatty-Acid Content Based on Storage Temperature and Duration
성과년도
2018
성과 고유번호
JNL-2018-0019919809
학술지명
MOLECULES
ISSN
1420-3049
Changes in Soybean (Glycine max L.) Flour Fatty-Acid Content Based on Storage Temperature and Duration
성과년도
2018
성과 고유번호
JNL-2018-0019919809
학술지명
MOLECULES
ISSN
1420-3049
Effect of Storage Time and Temperature on Phenolic Compounds of Soybean (Glycine max L.) Flour
성과년도
2018
성과 고유번호
JNL-2018-0019919889
학술지명
MOLECULES
ISSN
1420-3049