국가 R&D 과제 조회

과제고유번호 1395055710 당해연도 연구기간 2018-01-01 ~ 2018-12-31
과제년도 2018 총 연구기간 2018-01-01 ~ 2020-12-31
주관부처명 농촌진흥청 연구기관명 전북대학교
사업명 FTA대응경쟁력향상기술개발(R&D)
과제명 한글 기업형 기능성 과일식초의 수출 전략제품 개발
영문 Fermentation techniques of functional fruits vinegar for exportation
연구개발단계 개발연구 지역 전북
6T분류 BT • 보건의료관련응용 • 식품생명공학기술
과학기술표준분류 식품과학 / 식품발효학

총 연구비
연도 정부 연구비(원) 민간 연구비(원) 사업예산
2018 140,000,000 0 140,000,000

Chemical composition and antioxidant activity of steam volatiles and glycosidically bound volatiles from Cudrania tricuspidata fruits
성과년도
2018
성과 고유번호
CNL-2018-0019879713
학술지명
Food Science and Biotechnology
ISSN
1226-7708
Changes of free sugar and bioactive constituents in the Cudrania tricuspidata fruits homogenate by the combined treatment of commercial yeast Fermivin and cellulase
성과년도
2018
성과 고유번호
CNL-2018-0019879695
학술지명
ISSN
0000-0000