국가 R&D 과제 조회

과제고유번호 1711069341 당해연도 연구기간 2018-03-01 ~ 2019-02-28
과제년도 2018 총 연구기간 2017-03-01 ~ 2020-02-29
주관부처명 과학기술정보통신부 연구기관명 고려대학교
사업명 개인기초연구(과기정통부)(R&D)
과제명 한글 전분덱스트린 및 변성전분을 활용한 지용성 건강기능소재의 나노캡슐화 및 수용화
영문 Nanoencapsulation and aqueous miscibilization of hydrophobic nutraceuticals with starch-dextrins and modified starch
연구개발단계 기초연구 지역 서울
6T분류 BT • 보건의료관련응용 • 식품생명공학기술
과학기술표준분류 식품과학 / 식품화학

총 연구비
연도 정부 연구비(원) 민간 연구비(원) 사업예산
2018 101,010,000 0 101,010,000

Effects of dextrinization and octenylsuccinylation of high amylose starch on complex formation with omega-3 fatty acids (EPA/DHA)
성과년도
2018
성과 고유번호
JNL-2018-00110425510
학술지명
FOOD HYDROCOLLOIDS
ISSN
0268-005X
Stabilization of alpha-lipoic acid by complex formation with octenylsuccinylated high amylose starch
성과년도
2018
성과 고유번호
JNL-2018-0019644503
학술지명
FOOD CHEMISTRY
ISSN
0308-8146
Complex formation between starch and stearic acid: Effect of enzymatic debranching for starch
성과년도
2018
성과 고유번호
JNL-2018-0019644457
학술지명
FOOD CHEMISTRY
ISSN
0308-8146
Complex formation between starch and stearic acid: Effect of enzymatic debranching for starch
성과년도
2018
성과 고유번호
JNL-2018-0019644457
학술지명
FOOD CHEMISTRY
ISSN
0308-8146
Stabilization of alpha-lipoic acid by complex formation with octenylsuccinylated high amylose starch
성과년도
2018
성과 고유번호
JNL-2018-0019644503
학술지명
FOOD CHEMISTRY
ISSN
0308-8146