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논문명 Effects of Steeping and Heating Treatments on Antioxidant Properties of Bitter Melon (Momordica charantia L.) Leaves
학술지 한국식품저장유통학회지 ISSN 1738-7248
SCI 구분 02 논문구분 국외
국내외학술지 구분 202 학술지 구분 학술대회
성과년도 2018 NTIS 성과고유번호 CNL-2018-00110243161
초록 Bitter melon (Momordica charantia L.) is a yearly plant of Cucurbitaceae. It contains a lot of functional components such as vitamins, saponins, alkaloids, and triterpene glycosides, showing especiall...

국가표준식품성분표 제10개정 발간을 위한 식품자원의 비타민 B12 분석(Analysis of vitamin B12 for the 10th Korean Standard Food Composition Table)
과제년도
2018
과제번호
1395055308
연구기관
순천대학교
연구기간
2018-01-01~2018-12-31