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논문명 High prevalence of Bacillus subtilis-infecting bacteriophages in soybean-based fermented foods and its detrimental effects on the process and quality of Cheonggukjang
학술지 FOOD MICROBIOLOGY ISSN 0740-0020
SCI 구분 01 논문구분
국내외학술지 구분 학술지 구분
성과년도 2018 NTIS 성과고유번호 JNL-2018-00110007076
초록

Host(세균)-parasite(박테리오파지) 상호작용의 관점에서 유용미생물의 현장적용 효용성 증대 모델 확립. 1 단계: Bacillus subtilis 대상 박테리오파지의 체계적 분류시스템 구축(Model Development for Effective Microorganisms' Benefit Enlargement from Host-Parasite Interaction's Perspective. Step 1: Classification Scheme Establishment for Bacillus subtilis Bacteriophages)
과제년도
2018
과제번호
1711070938
연구기관
전북대학교
연구기간
2018-04-01~2019-02-28