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논문명 식초 첨가 증숙 전처리 조건에 따른 잎새버섯 분말의 품질특성
학술지 한국식품조리과학회지 ISSN 2287-1780
SCI 구분 02 논문구분 국내
국내외학술지 구분 103 학술지 구분 학술지
성과년도 2018 NTIS 성과고유번호 JNL-2018-00110172681
초록 Purpose: In this study, we pretreated Maitake (Grifola frondosa) by blanching with vinegar in order to evaluate effects of pretreatment method. Methods: We investigated moisture, β-glucan, crude prote...

잎새버섯 가공품 및 레시피 개발연구(Study on income and field demonstration of cultivation techniques in the Maitake(Grifola frondosa))
과제년도
2018
과제번호
1395057958
연구기관
강원도농업기술원 농식품연구소
연구기간
2018-01-01~2018-12-31