국가 R&D 논문 조회

논문명 대기압 플라즈마에 의한 삼광 및 팔방미의 저장에 따른 품질 특성
학술지 한국식품과학회지 ISSN 0367-6293
SCI 구분 02 논문구분 국내
국내외학술지 구분 103 학술지 구분 학술지
성과년도 2018 NTIS 성과고유번호 JNL-2018-0019688898
초록 Atmospheric pressure plasma (APP) was applied to quality characteristics on brown rice (BR) and white rice (WR) of Samkwang and Palbangmi. APP (250 W, 15 kHz, ambient air) was generated and dielectric...

플라즈마 기술 이용 가공용 쌀의 가공적성 개선 연구(A study on improvement for processing of rice by Plasma)
과제년도
2018
과제번호
1395056575
연구기관
국립식량과학원
연구기간
2018-01-01~2018-12-31