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논문명 Biochemical Changes and Biological Origin of Key Odor Compound Generations in Pig Slurry during Indoor Storage Periods: A Pyrosequencing Approach
학술지 BIOMED RESEARCH INTERNATIONAL ISSN 2314-6133
SCI 구분 01 논문구분 국외
국내외학술지 구분 201 학술지 구분 학술지
성과년도 2018 NTIS 성과고유번호 JNL-2018-0019979850
초록 Production of odors is a complex process. Many bacterial species are involved in the production of an extensive array of key odorcompounds in stored pig slurry. Understanding of basic microbial commun...

발효액비를 활용한 돈사냄새 발생 및 저감 요인 탐색 연구(발효액비를 활용한 돈사냄새 발생 및 저감 요인 탐색 연구)
과제년도
2018
과제번호
1395055509
연구기관
국립축산과학원
연구기간
2018-01-01~2018-12-31