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논문명 Changes of Physicochemical Properties and Functional Components of Citron Pomace by Drying Method
학술지 한국식품영양과학회지 ISSN 1226-3311
SCI 구분 02 논문구분 국내
국내외학술지 구분 104 학술지 구분 학술대회
성과년도 2018 NTIS 성과고유번호 CNL-2018-0019977077
초록 Citron is grown in the province of Jeollanam-do with 66.1% of the total cultivated area and 81.6% of the production, and most of them have been ingested by citron tea. Citron pomace, which is 80 ~ 90%...

유자 가공품의 수출 증대를 위한 현장애로기술 해결(Solve the site bottleneck difficulties to increase exports of processed yuzu(Citrus Junos) products)
과제년도
2018
과제번호
1395057444
연구기관
전라남도농업기술원 과수연구소
연구기간
2018-03-01~2018-12-31