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논문명 In vitro and In vivo Anti-hyperglycemic Effect of Phenolic Compounds isolated from Oryza sativa L.(Keun-nun-Jami) Varieties.
학술지 한국식품영양과학회지 ISSN 1226-3311
SCI 구분 02 논문구분 국내
국내외학술지 구분 104 학술지 구분 학술대회
성과년도 2018 NTIS 성과고유번호 CNL-2018-0019981532
초록 In this study, Keun-nun-Jami (KNJM) varieties extracts were investigated for their anti-hyperglycemic and using in vitro and animal models. In vitro study investigated the rat intestinal sucrase and m...

신형질 쌀배아 및 겨층의 중요 성분 분리동정 및 지표성분 설정(Purification and identification of functional food ingredients from functional rice)
과제년도
2018
과제번호
1395054279
연구기관
한남대학교 산학협력단
연구기간
2018-01-01~2018-12-31