국가 R&D 논문 조회
논문명 | 숙성기간에 따른 한우고기의 품질특성과 조직감특성 | ||
---|---|---|---|
학술지 | ISSN | 0000-0001 | |
SCI 구분 | 02 | 논문구분 | 국내 |
국내외학술지 구분 | 104 | 학술지 구분 | 학술대회 |
성과년도 | 2018 | NTIS 성과고유번호 | CNL-2018-0019904129 |
초록 | Quality traits and texture measurements of beef subjected to different agingZ.Song1, J.S.Lee1, M.J.Kim1 , G.Zuljargal1, Suresh1, D.Dashdorj2Duhak Yoon3, and I.H.Hwang1*1Department of Animal Science, C... |
한우의 표현체(소비형질) 정보 발굴 및 개량 관련 기술 개발(Identify eating quality traits and their breeding application of Hanwoo beef)
|