텍스처 분석기를 활용한 즉석밥 물성 측정 방법의 상호 비교
- 성과년도
- 2018
- 성과 고유번호
- JNL-2018-00110172805
- 학술지명
- 산업식품공학
- ISSN
- 1226-4768
|
An instrumental approach with artificial saliva for simulating oral breakdown of rice flour gels
- 성과년도
- 2018
- 성과 고유번호
- CNL-2018-00110100565
- 학술지명
- 한국식품과학회지
- ISSN
- 0367-6293
|
Instrumental stimulation of oral breakdown for saliva-induced structural characterization of foods
- 성과년도
- 2018
- 성과 고유번호
- CNL-2018-00110172489
- 학술지명
- ISSN
- 0000-0000
|
Artificial Saliva-induced structural characterization of rice gels by instrumental stimulation of oral breakdown
- 성과년도
- 2018
- 성과 고유번호
- CNL-2018-00110173101
- 학술지명
- ISSN
- 0000-0000
|
Texture classification of cooked rice and noodle for the elderly based on instrumental and sensory evaluation
- 성과년도
- 2018
- 성과 고유번호
- CNL-2018-00110100449
- 학술지명
- ISSN
- 0000-0000
|